Servis mobilnih telefona

Abc Servis Mobilnih Telefona, Servis računara, Beograd

 

Servis mobilnih telefona kao posao polako gubi smisao. Sve više telefona završi u nekoj fioci i nikada ne dodje do servisa zbog konstantnog napredka telekomunikacione tehnologije i unapredjenja personalnih uredjaja – mobilnih telefona. Zato se mi baziramo na uslugama koje možemo da realizujemo brzo i povoljno. Svima je muka da čekaju po desetak dana samo na pregled uredjaja pa onda još i na popravku. Sve uredjaje u našem servisu pregledamo u roku od 24h i ukoliko ima isplatljivosti i mogućnosti servis završavamo obično u roku od 48h. Poštujemo vaše vreme i vaš novac zato što nam je cilj da se ponovo vratite kod nas. Radimo servis svih vrsta mobilnih telefona ( Iphone – Samsung – LG – Sony – Huawei – Nokia – Alcatel – ZTE – HTC – Motorola … )

 

Osnovne informacije za neke od servisnih usluga možete da pogledate na našem sajtu www.asembler.rs klikom na link usluge ispod:

 

Mobilni telefoni su postali lični asustenti poslovnim ljudima, omiljena igračka mladjim generacijama i pogled u svet svim korisnicima. Mobilni telefon više nije luksuz i stvar prestiža već sušta potreba. Zato je naša misija da vaš telefon što pre bude spreman da nastavite gde ste stali…

 

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati pomoću kontakt forme na O Nama strani.